A Nagy Leszokás

2022. november 26. szombat

2022. november 26. 08:17 - Nyári Szél

 22. nap nikotin nélkül

Kezd idegesíteni, hogy milyen sok nullaszázalékosat füstölök el. :( Alig olcsóbb, mint a cigi, semmit sem spórolok így. Igaz, hogy nap közben szinte egyet sem szívok, vagy csak elvétve, na de reggel! 10-12 darabot is elfüstölök. És ráadásul oda sem figyelek, nem is élvezem ki a füst látványát, csak szívon-fújom, mint egy idióta. És rágcsálom a szárát, az a legjobb az egészben, ez a rágcsálás. Be kell ezt fejezni, most is olyan vagyok, mint egy megszállott  nikotinista: nézem, hogy mennyi van még, elég lesz-e, húha, menni kell megint a LIDL-be venni, bassza meg. :(

Hát igen, nem sokban különbözik ez a dohányzástól. De mégis: ég és föld. Valójában nap közben szinte eszembe sem jut. Szerintem egyszerűen kialakítottam egy új szokást, ezt a reggeli füstölgetést a számítógép előtt, blogírás és netezés közben, és most ettől lettem függő. Hát kurvajó. Vannak ilyen dependens típusok, mint én, akik azonal függővé válnak a legkisebb jó érzéstől, amit átélnek. Miért van ez? Lehet, hogy egy jó pszichológus ki tudná deríteni. Sajnos, a pszichológus a gazdag emberek luxusa. Rossz a karmám?! Jó, ez vicc volt. Tök jó a karmám, arra, amire pont kell.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anagyleszokas.blog.hu/api/trackback/id/tr7417987936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása