A Nagy Leszokás

2023. február 24. péntek

2023. február 24. 04:37 - Nyári Szél

15. nap nikotinnal

Kiötöttem 10 szálnál. Néha megpróbálom, hogy kevesebb legyen, de nem sikerül.

Úgyhogy berendezkedtem most erre, ami azt jelenti, hogy kétnaponta kell majd egy doboz. Azért ez még így is elég húzós anyagilag. :( Ugyanakkor az egy dobozhoz képest, ami régen elment egy nap, ez egy nagyon örvendetes fejlemény.

Ugyanakkor elkezdtem gyakorolni a lemondást, vagyis egy-egy cigire nem gyújtok rá, tehát megvizsgálom, hogy tényleg annyira rá akarok-e gyújtani? És bizony sokszor kiderül, hogy simán kibírom cigi nélkül akár több óráig is. Nagy kérdés, hogy miért nem megy a sokkal kevesebb is, azaz az öt szál, ami elsődleges célom volt. Olyan jó lenne pedig. :(

Abban reménykedem, hogyha az “idegállapot” elmúlik (aminek okát tíz évre titkosítottam), talán könnyebb lesz majd az energiákat ebbe az irányba mozgósítani.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anagyleszokas.blog.hu/api/trackback/id/tr6218057078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása